Reserveer hier je behandeling

Elena For Beauty - Schoonheidssalon en Opleidingscentrum
Slide background
Slide background

Reserveer hier je behandeling

Reserveer hier je behandeling

Schoonheidsspecialiste en Pedicure Voorburg

Elena for Beauty is schoonheidssalon pedicure en opleidingscentrum in Oud Voorburg. Hier op een prachtig ruime locatie worden met kennis van zaken schoonheids- en pedicure behandelingen gegeven door de professionals van Elena for Beauty.

Naast de diverse comfortabele behandelruimtes beschikken we tevens over twee trainingsruimten waar professionals in diverse technieken onderwezen worden. Middels moderne presentatietechnieken wordt in de theoriezaal de theoretische basiskennis onderwezen waarna in de ruime praktijkruimte de techniek wordt geoefend. Meer informatie over opleiding staat onder cursussen.

U mag hoge verwachtingen hebben van onze behandelingen en opleidingen en wij vinden het fijn om uw verwachtingen te overtreffen! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Elena For Beauty.

Bereikbaarheid Pedicure Praktijk en Schoonheidssalon

De salon is gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Oud- Voorburg. U kunt (bijna) voor de deur parkeren en ook met het openbaar vervoer kunt u ons uitstekend bereiken. U vindt een beschrijving hier.

p.s. Ook vanuit Den Haag is onze schoonheidssalon en opleidingscentrum schoonheidsspecialiste eenvoudig bereikbaar!


Kerkstraat 32, 2271 CS Voorburg
Tel: 070-32 60 371
info@elenaforbeauty.nl

facebookpintrestgoogle+

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Anbos

Lieve klanten,

Tot onze spijt zijn wij vanwege de situatie rond het coronavirus (COVID-19) genoodzaakt met ingang van 23 maart onze deuren te sluiten.

Vol optimisme en geloof verwachten wij dat wij u vanaf 6 april weer kunnen ontvangen voor de geweldige behandelingen die u van ons gewend bent. Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijk tijd, pas goed op uzelf en uw geliefden en blijf gezond!

 

Team Elena for Beauty: 
Elena, Nilo, Svetlane en Valesca